WindowsFactory
WindowsFactory biedt u goede montage tegen eerlijke prijzen! Kunststof kozijnen

Onze partners

WindowsFactory werkt enkel met kwalitatieve A-merk producten, welke veelal vallen onder de strengere Duitse normen. 

Kunststof kozijnen:
Het hoofdproduct zelf 'het kunststof kozijn'. Wij werken hoofdzakelijk met de profielen van het merk Aluplast en Gealan Beiden topmerken en marktleiders van kunststof profielen.

 

 

Aluplast GMBH levert al sinds 1982 profielen aan andere afnemers, heeft ruim 1200 mensen in dienst en heeft al een omzet van 100 miljoen.

Beslag en sluitwerken:
Kunststof kozijnen zijn mooi en makkelijk w.b. onderhoud: maar hoe zit het met uw veiligheid c.q. inbraakwerendheid? Afhankelijk van het element worden uw kozijnen of deuren voorzien van hang en sluitwerk van respectievelijk Maco of Gretsch Unitas. Bekende spelers op de markt behorende tot de top van beslag. Duitse degelijkheid, Duitse strenge normen, dus standaard Komo attest en CE markering. Minimaal ** SKG tot ***SKG mogelijk met anti kerntrek rozetten. Met deze producten voelt u zich, naast het gemak van niet meer hoeven te verven, daarom veilig in uw eigen privé omgeving.

Hoppe is het merk voor de handgrepen op openslaande ramen en op bijv. deurkrukken. Een  kwalitatief goed product met de Politie Keurmerk Veilig Wonen of ** SKG. Uiteraard is er ruime keuze en krijgt u ook een folder waarin alle soorten staan.Beglazing:

Goed isolerende kunststof kozijnen zouden geen nut hebben als er geen isolatieglas inzit, zodat de gehele renovatie u dus voorziet van isolerende kozijnen en glas.  Standaard levert onze kozijnleverancier de HR++ isolatie glas (vanaf 24mm) vanuit de eigen fabriek. Dit glas voldoet aan de waardes om in aanmerking te komen voor de zgn. SEEH subsidie. Desgewenst kunnen we, vanaf de fabriek Saint Gobain glas leveren; een bekende Franse glasleverancier welke al ruim 400 jaar bestaat.  Een ander bedrijf die ons ook van HR ++ of HR +++ voorziet is Pilkington uit Engeland die al bijna 300 jaar glas produceert.


 
 
 
Bellen