WindowsFactory
WindowsFactory biedt u goede montage tegen eerlijke prijzen! Kunststof kozijnen

Rolluiken en screens


Een fijne temperatuur in uw woning, een veiliger gevoel en een lagere energierekening, dit zijn nog maar 3 van de fijne voordelen van rolluiken

Afhankelijk van de situatie kunnen wij u het juiste type rolluik adviseren. Naast het reguliere rolluik wat wij doorgaans leveren kunnen wij u ook rolluiken t.b.v. garagedeuren, aanbieden.
Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in opbouwrolluiken, maar ook in geïntegreerde rolluiken. Met een gedegen advies kunnen wij u ook van dienst zijn indien er bouwkundige aanpassingen gedaan moeten worden om plaats te maken voor het oprolmechanisme en de geleiders van de geïntegreerde rolluiken. Zo zullen ze altijd perfect passen.
Wat betreft de bedieningen kunt u kiezen uit:

• Handmatig
• Elektrisch
• Afstandbediening

Onze rolluiken bestaan uit aluminium lamellen, met inwendig isolatie materiaal. De kappen zijn van gerolvormd aluminium, èn zijn in een aantal standaard kleuren verkrijgbaar. Enkele kenmerken van onze rolluiken zijn:

–  Hoogwaardige isolatie
–  Geluidswerend
–  Inbraakwerend 
–  Totaal verduisterend
–  Ventilatie/lichtsleuven
–  Op maat gemaakt
–  RAL kleur naar keuze

Alle kasten zijn uit pvc vervaardigd en zijn verkrijgbaar in bepaalde vormen.

Afhankelijk van de hoogte van het raam wordt uw kast groter of kleiner: de  maten zijn doorgaans tussen de 118mm en 245mm diep of tussen de 170mm en 250mm hoog.
De exte exakt-rolluikkast kan worden gemonteerd op het kozijn (tussen de muren) of op de muren en boven het kozijn. Dit kunt u uiteraard met ons bespreken hoe u het gemonteerd wilt hebben.

Opbouwrolluiken zitten standaard in een geisoleerde kast die op het raam geplaatst wordt.
De voorplaat en geleiders kunnen verkregen worden in pvc en indien gewenst voorzien van renolit folie, ook aluminium voorplaat en geleiders in RAL of geanodiseerd aluminium behoren tot de mogelijkheden.
Opbouwrolluiken bieden dezelfde voordelen als traditionele rolluiken.
Voor wat het rolluikpantser betreft heeft u de keuze uit aluminium lamellen in diverse kleuren te kiezen van Alutech of Heroal merk.

De opbouwrolluiken kunnen zowel manueel als elektrisch bediend worden; met elektrische bediening is uw opbouwrolluik gebruiksvriendelijker en heeft het rolluik een langere levensduur.
 
 
 
Bellen