WindowsFactory
WindowsFactory biedt u goede montage tegen eerlijke prijzen! Kunststof kozijnen


Wat is een Duurzaamheidslening?Gemeentes, provincies en banken stimuleren het nemen van duurzame maatregelen en bieden daarom de Duurzaamheidslening aan. Dit is een lening waarmee u tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen in en aan uw woning financiert.

Hier vallen kozijnen met HR++ glas ook zeker onder en de kozijnen die daarvoor nodig zijn. 

Met een duurzame investering in uw huis kunt u besparen op uw energierekening en uw wooncomfort verhogen. Bovendien levert u een bijdrage aan een beter milieu en kan door deze duurzame investering de waarde van uw huis stijgen.

De Duurzaamheidslening heeft een looptijd van 10 jaar tot bedragen van € 7.500 en een looptijd van 15 jaar voor grotere bedragen. 
De lening bedraagt minimaal € 2.500 en maximaal € 25.000. De rente is gebaseerd op ons 10 of 15 jaar vaste rentetarief van SVn (gekoppeld aan de looptijd van de lening) met daarop een korting van 3%. De rente staat gedurende de gehele looptijd vast.
Mail ons voor een vrijblijvende afspraak; wij zijn bekend met diverse stimuleringsfondsen en kunnen u hiermee op weg helpen. U kunt ook kijken op  https://www.svn.nl/duurzaamheidslening 

 
 
 
Bellen