WindowsFactory
WindowsFactory biedt u goede montage tegen eerlijke prijzen! Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen: wat past het beste bij u?

WindowsFactory levert en monteert kunststof kozijnen van hoofdzakelijk het merk Aluplast. Aluplast GMBH produceert als sinds de jaren 80 kunststof kozijnprofielen. Wij werken het meeste met de 4000 NL en 4000 standard profielen, waarbij het verschil hem zit in de (inbouw)diepte. De 4000 NL noemt men ook wel het block / NL profiel met 120mm inbouwdiepte en de 4000 standard is het profiel van 70mm wat al jarenlang bestaat en toegepast wordt in alle landen. Hierbij geldt dat u zélf bepaalt wat u mooi vindt. Beide type kozijnen hebben dezelfde waarde wat betreft warmteisolatie, geluidsisolatie alsmede veiligheid. Wij als professionals zorgen ervoor dat welk kozijntype u ook kiest, dat het past bouwkundig verantwoord gemonteerd wordt en ook netjes afgewerkt!

 


Update 14-04 2021: Vanaf begin april werken wij met de nieuwste verdiepte Aluplast profiel de IDEAL 7000 NL. Vormen en maten blijven hetzelfde, echter een nóg hogere isolatiewaarde! (De website wordt 1 dezer dagen hierop aangepast.)


Aluplast IDEAL 4000 NL profiel (verdiept of diepte)

Het Aluplast IDEAL 4000 NL profiel is een type kozijn ontwikkeld voor de Nederlandse markt. In tegenstelling tot alle andere landen over de hele wereld wordt er in Nederland vaak gekozen voor het verdiept (blok) profiel. Daarom heeft Aluplast net als andere kunststof kozijnen fabrikanten dit profiel ontwikkeld voor de Nederlandse markt.

 Technische gegevens IDEAL 4000 NL:

• Inbouwdiepte van 120mm, vleugel diepte van 70mm

• Isolatiewaarde van Uf-waarde 1.3 W/m2K

• Modern design door afgeronde kanten

• Standaard met 5 kamersysteem

3,5mm wanddikte

• Beglazing mogelijk van 16mm tot 46mm

• In minimaal 30 kleuren en diverse structuren  mogelijkHet Aluplast IDEAL 4000NL profiel zorgt naast onderhoudsvrij zijn voor een uitstekende isolatie van zowel warmte als geluid. Dit profiel is tevens voorzien van extra of meervoudige stalen verstevigingen. Hierdoor is het profiel solider dan vergelijkbare kozijnen en is daarom grotere kozijnen mogelijk. 


Deze Aluplast kozijnen worden in Nederland veel verkocht en vooral toegepast bij renovatieprojecten, maar ook bij nieuwbouwprojecten kunnen deze kunststof kozijnen toegepast worden. Dankzij het verdiepte profiel komt de uitstraling overeen met die van houten kozijnen, waardoor de typisch Nederlandse uitstraling van woningen behouden blijft.


Hieronder ziet u enkele voorbeelden van het verdiepte profiel 
Aluplast Ideal 4000 profiel (vlak of slank)

  • 5-kamersysteem voor optimale isolatiewaarden
  • 2-voudige halfvlak design (vlak tot niet verspringend)
  • 70 mm inbouwdiepte
  • dubbele afdichtingssysteem tegen wind en regen
  • Dubbele beglazing (standaard) – ook mogelijk driedubbele beglazing
  • U f-waarde 1,4 W/m²K (waarde van het frame)
  • Inclusief deurkruk (Standaard)


Deze eigenschappen zorgen ervoor dat uw huis een strakke slanke uitstraling krijgt maar wel het  comfort :geluids, warmteisolerend en uiteraard onderhoudsvrij.

Dit profiel wordt in tegenstelling tot de 4000 NL profiel over de hele wereld gebruikt. Denkt u hierbij aan wereldlanden als Amerika, Engeland Frankrijk, maar ook China, Rusland en natuurlijk Duitsland.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van het 70 mm profiel: ook hier geldt wat vindt u zelf mooi...


WindowsFactory levert en monteert dus oa. Aluplast kunststof kozijnen van 70mm en 120mm diepte in verschillende kleuren . Aluplast kunststof kozijnen worden geleverd met  het beste hang en sluitwerk, geannodiseerde staalversteviging en zijn herkenbaar aan hun unieke uitstraling !

Klik hier voor een offerte

 
 
 
Bellen