WindowsFactory
WindowsFactory biedt u goede montage tegen eerlijke prijzen! Kunststof kozijnen

Accessoires


Insectenhorren

Heeft u een huis langs het water of in de buurt van een meer, vijver of kanaal? Dan is er grote kans dat u op een zomerse avond last kan krijgen van muggen, vliegen, libelles etc. etc.. U "vlucht" dan uit irritatie uw huis in of kunt 's nachts niet slapen. In dit geval biedt een hor uitkomst!       

Om te kunnen genieten van de frisse lucht op een zwoele avond zal een deur of raam open moeten. Zorgeloos zal het niet zijn, met onze kleine vriendjes en neefjes. Horren zijn dan ook een absolute musthave in de lente en zomer.            

Waar bestaat een hor uit?
De hor gemaakt is van het materiaal velux, een kunststofsoort. Hierdoor kunnen de mazen van het gaas zo klein gemaakt worden dat er alleen een vlaagje wind doorheen kan komen. Een hor is dus volledig anti indringers!

Verschillende soorten horren
Horren zijn er in verschillende soorten horren, toepasbaar voor verschillende doeleinden.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • Hordeuren
  • Raamhorren
  • RolhorrenTuindeur hor                                                                                              

Een praktisch variant op de hor is de hordeur. Of u nou een tuindeur hebt of een schuifpui, er zijn verschillende soorten horren die u op maat kunt laten maken, zodat het precies in de deuropening past.

Tuindeur hor
De hordeur komt achter de deur te zitten en wordt vastgemaakt met scharnieren. Een tweede deur naast uw tuindeur dus.

Schuifpui hor
Heeft u in  plaats van een tuindeur een schuifpui? Dan kunt u beter kiezen voor een schuifhordeur. Deze hor bestaat uit twee delen die van elkaar af en naar elkaar toe wordt geschoven. Deze wordt bevestigd aan de rails zodat ze gemakkelijk verschuifbaar zijn.Inzethorren                                                                                           

Deze hor is gemakkelijk in en uit het raamkozijn te plaatsen en vast te zetten met clipjes, die bevestigd zitten aan de raamlijsten. Van zolderraam tot klein badkamerraam; voor elk type raam is er wel een geschikte raamhor te vinden.

Style als in uw huis.
Wil u dat uw raamhor meer is dan slechts een functioneel accessoire? U kunt kiezen voor raamhorren in verschillende vormen. Misschien vindt u een hor in de vorm van een hartje of klaver wel veel leuker? Dat staat erg leuk als je geniet van een brocante of juist romantisch interieur. Kies voor een hor met een bloemetjespatroon in de mazen om de middeleeuwse of landelijke stijl in uw huis terug te laten komen. U combineert dus functie met stijl!

Ik wil graag meer informatie! 
 
 
Bellen