WindowsFactory
WindowsFactory biedt u goede montage tegen eerlijke prijzen! Kunststof kozijnen

Kunststof dakgoten, boeidelen en windveren

Polytech dakgoten zijn hoogwaardige kunststof dakgoten die men per project prefab op maat leveren, inclusief eventuele hoeken, uitlopen en eindstukken. Gootdelen zijn in naadloze lengtes tot 13,5 meter (smetplanken tot 8 meter) te verkrijgen, de meeste goten bestaan daardoor uit één stuk.  De kunststof dakgoten hebben een robuuste kwaliteit en een lange levensduur, en zijn volledig recyclebaar.

Door de variatie in het productaanbod en de vele beschikbare details is vrijwel elke gewenste uitstraling mogelijk. Alléén i.c.m. kunststof kozijnen plaatsen wij dakgoten, windveren of boeidelen.


Windveren beschermen je woning tegen weersinvloeden, zoals wind en regen, maar hebben daardoor veel te verduren. Deze onderdelen moeten daarom regelmatig gereinigd, geverfd en gerepareerd worden. Het onderhouden van windveren is een lastige klus: ze zitten namelijk op een hoge en moeilijk te bereiken plek. Kies er daarom voor om je houten windveren te vervangen door onderhoudsvrije kunststof windveren.


Windveren van volschuim kunststof hebben veel voordelen ten opzichte van houten windveren. Ze hebben namelijk een harde toplaag, waardoor regen en zon geen invloed hebben op het materiaal. Dankzij deze toplaag zijn windveren van kunststof ook onderhoudsvrij. Ter vergelijking: een houten windveer heeft een levensduur van maximaal twintig jaar en moet regelmatig geschilderd worden. Windveren van kunststof gaat tot wel veertig jaar mee, zónder onderhoud. Het enige wat je hoeft te doen is de windveren jaarlijks reinigen met een natte doek. 

Wij plaatsen enkel kunststof dakgoten, windveren en of boeidelen i.c.m. kunststof kozijnen.


 

 

 
 
 
Bellen