WindowsFactory
WindowsFactory biedt u goede montage tegen eerlijke prijzen! Kunststof kozijnen

Kunststof deuren


Een kunststof voordeur noemen wij ook wel het visitekaartje van uw huis. Het moet uitnodigend zijn en "naadloos" aansluiten bij de kozijnen. De deuren welke wij u kunnen leveren zijn uiteraard verkrijgbaar in een verdiept kader met houtnerf of met een optionele houtlook verbinding. Niks is mooier dan een mooie deur dat past bij het type huis wat u heeft, mits het natuurlijk binnen uw budget past. Wij bieden een ruim assortiment deuren aan, in verschillende maten, kleurencombinaties en stijlen.

We hebben 2 verschillende deuren, De fabrieksdeur & paneeldeur.


Fabrieks kunststof deurkozijn

Kiest u voor een kunststof voordeur uit onze eigen assortiment, dan kan er nagenoeg altijd een brievenbus of bijvoorbeeld een kijkspionnetje in gemonteerd worden. De delen 'glas en paneel', kunnen ten alle tijden vervangen worden met diverse materialen in een kleur naar keuze. Met stijlen en kalven bereikt u dus verrassende effecten in de vormgeving van uw deur en bieden ze extra stabiliteit en veiligheid. U heeft de keuze uit 2 verschillende stijlbreedtes en kunt dus nagenoeg zelf uw deur samenstellen.Paneel voordeur

Als u niet besluit om voor de fabrieksdeuren te kiezen, dan bieden wij u met kunststof panelen een uitstekend alternatief. Ze zijn duurzaam en makkelijk te onderhouden. U kunt echter niet achteraf het eea wat opgevuld is vervangen, aangezien er een complete glasplaat in het paneel, in het draaideel geplaatst wordt. De vormen worden er namelijk gefreesd. Natuurlijk zijn de deurpanelen er in verschillende kleuren en varianten. Volledig gesloten of met isolatieglas, eventueel gecombineerd met figuur-, veiligheidsglas. De paneeldeur biedt u bovendien meer privacy vanwege het paneel zelf.Recentelijk hebben wij deze geplaatst. 

Hieronder komen de meest gekozen paneeldeuren. Voor alle paneeldeuren klikt u hier.


Openslaande deuren

Een goede oplossing om uw tuin in uw woonkamer te betrekken is het plaatsen van openslaande deuren. Afhankelijk van de maximale maten kunt u kiezen voo zij en bovenlichten, roedes in het glas of bijvoorbeeld met of zonder aluminium onderdorpel. Hier ziet u een mooi voorbeeld met een kleur die u niet vaak ziet, maar wel precies bij de wensen van de klant past. Een kozijn met het verdiepte profiel ziet u hier weer.

Deurbeslag en dorpels
Wij bieden u een aantal oplossingen voor de finishing touch aan uw voordeur. Wilt u een strakke deurstang ? Dit is mogelijk vanaf 350 mm lang. Of wilt u een simpele deurduwer of handvat. Vraagt u naar wat mogelijk is en we zorgen ervoor dat uw deur uitnodigend wordt! 

Dorpels zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar en wij kunnen die er ook altijd bij monteren! Zie hiervoor onze pagina over dorpels.
Lekdorpels en Waterslagen


Garagedeuren

Sectionale garagedeur
Een sectionale garagedeur is opgebouwd uit horizontale lamellen, daarom spreekt men soms ook wel van lamellendeur of panelendeur. Veel mensen kiezen voor deze deur als de oude aan vervanging toe is. Met een sectionale garagedeur heeft u de meeste keuzes in profilering, kleuren en modellen. Hij is nu ook leverbaar in 67 mm dikke panelen. Een betere geïsoleerde garagedeur is er momenteel niet op de markt.

Daarnaast is het ook een van de meest veilige garagedeuren als ze zijn uitgevoerd met een elektrische bediening. Het belangrijkste is dat sectionaaldeuren altijd passen. De vorm van de deuropening speelt geen rol. Deze kan rechthoekig of met segmentboog zijn. Daarom zijn onze sectionale garagedeuren uitermate geschikt voor renovatieprojecten. We bestellen bij de marktleider van garagedeuren en zijn altijd opzoek naar innovatie. Met een sectionale garagedeur van WindowsFactory weet u dus zeker dat u een goede deur in handen heeft.


Renovatie met L-profilering                                          Sectionaaldeur met toog                                              Meest gekozen: Met M-profilering

Deur 1
Deur 1
Deur 2
Deur 2
Deur 3
Deur 3

 

 

 
 
 
Bellen