WindowsFactory
WindowsFactory biedt u goede montage tegen eerlijke prijzen! Kunststof kozijnen

Hout Verbinding (s) Look Kozijnen

De modernste kozijnen zijn ook de meest traditionele kozijnen.

Stelt u zich eens voor dat kunststof kozijnen er uitzien als de ideale houten kozijnen. Dan is de keuze voor een houten kozijn of een kunststof kozijn helemaal eenvoudig. Wel de natuurlijke uitstraling van een houten kozijn, maar niet elke paar jaar schilderen. Wel het veilige gevoel van de inbraakwerendheid én tegelijkertijd besparen op uw energierekening. Wel profiteren van maximale warmte en geluidsisolatie, maar geen onnodige houtkap.

Het esthetische voordeel van traditionele houten kozijnen is de manier waarop de hoeken zijn verbonden: netjes recht op elkaar. Dit in tegenstelling tot een kunststof kozijn: deze heeft altijd een minder fraaie, maar stevige, schuine las. 

Tot vandaag, want WindowsFactory levert ook het HVL-kozijn. Ons kozijn wordt gemaakt met een innovatieve techniek waarbij wel de stevigheid van de las wordt gehouden, maar de schuine las als het ware onzichtbaar wordt. In plaats van de schuine las is een verbinding zichtbaar zoals men gewend is van een houten kozijn. Het HVL kozijn wordt net als net als alle andere kunststof kozijnen van WindowsFactory gefabriceerd volgens de strenge Duitse normen.

Er is echt geen excuus meer om niet te kiezen voor kunststof kozijnen: mooi, veilig en duurzaam! 
 
 
Bellen